BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

fredag 19 november 2010

GUCCI KRIGEN

Häng med bakom modevärldens glamorösa fasad.


Boken handlar om Jenny Gucci hur hon överlevde mord och intriger i världens största modehus. Hon levde i en av världens mäktigaste familjer. Hon gifte sig med Paolo Gucci och de fick en dotter tillsammans, de var gifta i 10 år. Det här var bara början av helvetet hon fick ta sig i genom. Det dolde sig en familj som höll på att slitas sönder av rivalitet, girighet och interna strider. De mörka sidorna av Paolos personlighet började träda fram. När Jenny försökte göra sig fri från Paolo och familjens inflytande lämnade han henne hemlös och utblottad. En rättsprocess som skulle komma att vara i tio år tog sin början.

Det är en fascinerande inblick i modevärlden. Samtidigt är det en omskakande historia om en kvinnas kamp för sin och sin dotters självständighet.


Boken är läsvärd eftersom man får följa med in i lyxens värld och allt arbete som ligger bakom ett stort varumärke. Att läsa om de som ligger bakom Gucci märket hur de tänker är intressant. Kampen de hade inom familjen för att få genom en ny idé var hård. Deras girighet och svineri kunde verkligen gå hur långt som helst. Riktigt spännande att läsa eftersom det är en sann historia. I boken får man även se riktiga bilder på husen de bodde i, porträtt på Jenny och Paolo osv.

Betyg 4/5

0 kommentarer: