BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

fredag 10 december 2010

SPÖK HUND ELLER????


Det hände något undligt med min kompis.En dag när hon skulle gå hem från jobbet så skulle hon ta en genväg genom skogen.
Det var kväll kallt och det snöade.Hon gick och gick till slut trodde hon att hon hade gått vilse i mörkret .Så hon satte sig ner för att vila det värkte i hela kroppen av kylan hon nästan slumrade till där hon satt .Då kände hon att någon puttade på henne .Där stod en stor svart hund.Först blev hon rädd men sen sa hon åt hunden att gå sin väg och den försvann.Hon reste sig för att gå vidare för att hitta tillbaka till vägen.Efter en stund sätter hon sig i snön hon är trött det värker i hela kroppen och hon somnar till. Då känner hon att någon puttar på henne igen gå din väg säger hon till hunden men hunden fortsätter att putta på henne. Tillslut ställer hon sig upp och hunden är borta.Hon börjar gå till slut ser hon sitt hus hon hade hittat hem.
Nu efteråt tror hon att det var en spök hund som ville varna henne för att inte somna i det kalla vinter kyla som var den kvällen. Om det inte hade varit för hunden så hade hon säkert inte varit i liv i dag.
(Hon har inte sett hunden igen) Spök hund eller???

0 kommentarer: